Betaling en verzending

Levering op het gewenste adres

1. Onze bezorgservice
Wij bezorgen uw bestelling direct op het door u gewenste adres binnen Nederland. Levering vindt plaats ca. 10 werkdagen na ontvangst van de bestelling. Let in ieder geval op de bijbehorende informatie over de beschikbaarheid van de artikelen in het bestelproces. 
Naast je factuuradres kun je in bestelstap 2 ook een ander afleveradres opgeven.
 
2. Prijzen en verzendkosten
De vermelde prijzen zijn inclusief BTW. De prijzen op het moment van bestellen zijn van toepassing. De verzendkosten zijn eenmalig € 5,99 per bestelling, ongeacht de orderwaarde. Vanaf een bestelwaarde van € 100 is de verzending gratis.

Betalingsmethoden

De betalingsvoordelen op een rij:

iDEAL

Als je een internetbankrekening hebt bij een bank die meedoet aan iDeal, kun je bij MONA gemakkelijk en gemakkelijk met iDeal betalen. U wordt online doorgestuurd naar uw eigen bank waar u uw bankgegevens kunt invoeren en kunt betalen.


Creditcard

MONA biedt u de mogelijkheid om eenvoudig en veilig online te betalen met creditcard. Wij bieden u het hoogste beveiligingsniveau met behulp van de nieuwste encryptietechnieken (3D-Secure). Bij de facturering wordt dan het factuurbedrag gedebiteerd van uw kaartrekening. Wij accepteren VISA en MasterCard.


PayPal

Met PayPal heb je je account altijd bij je, of je nu onderweg bent of thuis. Zodra je een PayPal account hebt, betaal je alleen met je e-mailadres en wachtwoord.


SEPA-incasso

Met uw toestemming schrijven wij het factuurbedrag graag van uw bankrekening af wanneer het verschuldigd is. Voorwaarde voor betaling via SEPA-incasso is een SEPA-incassomachtiging. Tijdens het bestelproces moet dit mandaat door u worden bevestigd en kan het aan het einde van de bestelling worden gedownload en opgeslagen als PDF. De afgifte van een SEPA-incassomachtiging is geldig totdat u deze herroept.


Aankoop op rekening (kredietwaardigheid vereist)

Koop je op rekening, dan kun je het factuurbedrag eenvoudig binnen 30 dagen na factuurdatum voldoen. Het te betalen bedrag vindt u op de betreffende factuur die bij uw levering is gevoegd.


Betaling in termijnen (kredietwaardigheid vereist)

Betaal in 2 of 3 maandelijkse termijnen met de handige termijnbetaling. Hiervoor betaal je slechts een kleine renteopslag vanaf de eerste termijn, die 30 dagen na factuurdatum verschuldigd is. Verdere voorwaarden voor gespreide betaling vindt u in onze termijnentabel en in de termijncalculator.


Betalingspauze (kredietwaardigheid vereist)

Als onderdeel van de bestelling kunt u een betaalpauze ("valutadatum") combineren met de betalingsopties "aankoop op rekening", "betaling in termijnen" of "SEPA-incasso". Wanneer de order wordt uitgevoerd, wordt de door u aangevraagde betalingspauze automatisch toegekend. De betalingspauze dient u te betalen, ongeacht de lengte, met een kleine toeslag op de contante betalingsprijs.